• 4396閱讀
  • 72回復

關於【版主管理大堂】... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2005-09-17
其實...........我真係唔識分版主管理大堂同論壇政務總處係功能上o既分別....

有時....有d關於個壇o既野,我有意見想同大家討論時,我真係唔知應該係邊度開post囉........
只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2005-09-17
我係呢到答你。否則就變左係個到同你討論。

表態當然唔只揀一同二,亦可以發表意見(你見我都係)。但由於該topic兼作表決同。應該一人留言一次較好。你只前已經「表態」左一次,若然「持續」表態,咁就會變成「討論」。

試諗下,每個都「持續表態」……咁同討論有咩分別?

所以,我都係建議,有意見,呢便講。表決,個便做。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2005-09-17
下面是引用freezefox於2005-09-17 21:40發表的:
我係呢到答你。否則就變左係個到同你討論。
表態當然唔只揀一同二,亦可以發表意見(你見我都係)。但由於該topic兼作表決同。應該一人留言一次較好。你只前已經「表態」左一次,若然「持續」表態,咁就會變成「討論」。
試諗下,每個都「持續表態」……咁同討論有咩分別?
.......

ha~~其實因為真係太亂...
所以我先2邊都回同一段野~~
只愛足球
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2005-09-18
deadline已過
係咪應該有決定?
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2005-09-18
坦白講, 我對版主管理大堂越來越反感, 最近大家私底下討論某幾位會員有什麼問題(如出post, 簽名等等), 但是那幾位會員在不知情的情況下連自辯的機會也沒有, 我完全覺得有點像秘密審訊......

P.S. 或者我這樣說出來會令人討厭, 但是不吐不快
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2005-09-18
下面是引用antony於2005-09-18 11:44發表的:
坦白講, 我對版主管理大堂越來越反感, 最近大家私底下討論某幾位會員有什麼問題(如出post, 簽名等等), 但是那幾位會員在不知情的情況下連自辯的機會也沒有, 我完全覺得有點像秘密審訊......

對呀...對呀
我就是害怕當中有我份
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2005-09-18
下面是引用antony於2005-09-18 11:44發表的:

反感
不過討論方面其實都可以去論壇政務總處討論
公開比其他會員知(至少佢本人都要知先啦)
不過版主管理大堂未必一定要del.既
因為基於保安既問題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2005-09-18
下面是引用奧脫福於2005-09-18 11:46發表的:
對呀...對呀
我就是害怕當中有我份 [表情]

平生不做虧心事,半夜敲門也不驚
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2005-09-18
下面是引用垃圾桶於2005-09-15 23:05發表的:
公開左會有75%以上會有事

75%...
點計????
我覺得桶少你唔應該將一d唔肯定而且無根據既數據提出黎...
離線pwwyk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2005-09-18
下面是引用垃圾桶於2005-09-15 22:28發表的:
如果果d野無適當的保護
少則突然多了數個壇主戶口,胡亂更改版主資料造成不便,重則所有資料全失,更嚴重者可令伺服器在一段時間內都不能運作....
多左壇主戶口,資料全失,我可以盡力恢復至上一次備份時既狀態
.......

果d野即係咩機密? (請原諒我既愚蠢)

呢篇文都冇答到kch頭一個問題,反而我覺得係恐嚇多於解釋.
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2005-09-18
問題係在於..
係唔係真係耍有個版既存在...
其實我地有d咩唔可以公開得?.....
離線muly621
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2005-09-18
是次表決總共有19位擁有表決權的版主及7位熱心會員作出表態。

1)保留【版主管理大堂】(共8位)

垃圾桶
焯彪
舒夫真高7
BB
kylau
「隱」
bellamy
Erikson

2)删除【版主管理大堂】,歸併【論壇政務總處】 (共11位)

antony
謝拉傑
超迪仔
迪克
黑魔道士比比

frankie
淺雲
pwwyk
王子托迪
kch

本次表決:是否保留【版主管理大堂】以 (8:11) 的比數作出
最終決定:2)删除【版主管理大堂】,歸併【論壇政務總處】。

多謝以下熱心會員積極參與好友行政事務,給予寶貴意見。

奧脫福、freezefox、sun、jin、始希、仲仔∼、samshlau

【好友論壇】
18/9/2005
世間事看似複雜,其實簡單,世間本無事庸人自擾之。天下庸人,莫過於所謂哲學家,從無到有,又從有到無,到處找問題,但卻得不到答案,不但自擾,更是擾人。
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2005-09-18
幾時del~