• 2547閱讀
  • 67回復

淫照風暴之萬箭穿心 無線懶理投訴破紀錄 阿嬌上《勁歌》繼續捱轟 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2008-02-22
由始至終!最關鍵既一個問題,無人敢回應:

周圍放咸相既,唔係佢地喎!大佬!係傳媒呀!係我地呀呢班網友呀!!!!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2008-02-22
引用第30樓freezefox2008-02-22 10:06發表的“”:
由始至終!最關鍵既一個問題,無人敢回應:
周圍放咸相既,唔係佢地喎!大佬!係傳媒呀!係我地呀呢班網友呀!!!!

因為你就係响"係傳媒呀!係我地呀呢班網友呀!!!!"果處揾回應loh~
大家而家做既野, 最終都會自食其果.....就好似事件中既主角....
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2008-02-22
引用第29樓freezefox2008-02-22 10:05發表的“”:
你可以鬧佢荒淫,只要你本身亦係反對婚前性行為就得!
.......

呢句我好唔認同喎................

咁你即係話有婚前性行為既...就代表果d人係荒淫啦....
我諗呢個岩定錯...大家心中有數了....

講真佢私下陪老闆呢d...唔係無人唔知啦...

不過佢用形象"淺"踏左一眾年青fans對佢既純真形象吧...
(我絕對唔係佢既fans...但同時唔討厭呢個人...)

所以未有咁多聲音囉...

無事無幹...無啦啦搵野黎挑咩.....................
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2008-02-22
引用第31樓老Shearer舒2008-02-22 10:39發表的“”:
因為你就係响"係傳媒呀!係我地呀呢班網友呀!!!!"果處揾回應loh~
大家而家做既野, 最終都會自食其果.....就好似事件中既主角.... [表情]

地球係圓既...無佢地...邊有咁多狗仔同放相既人出現呢?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2008-02-22
引用第32樓sun2008-02-22 10:42發表的“”:
呢句我好唔認同喎................
咁你即係話有婚前性行為既...就代表果d人係荒淫啦....
.......

馬有四足, 四足非馬~~
唔得咁樣ga~~
離線無法顯示
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2008-02-22
其實人地既私人生活我地冇權可以理

但係佢地處理手法真係好有問題

一開始死口話係假既

之後就話天真好傻

咁做會比人覺得佢真係當d人好天真同好傻........

同埋而家一睇佢唱歌 就會諗起佢d性照同移花接目 好天真好傻尼d字= =

總的來說,感覺上佢好似當果d睇過d相同埋佢d fans 係傻仔~~so先咁多人嘟爆佢~
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2008-02-22
引用第29樓freezefox2008-02-22 10:05發表的“”:
即係,個分別就係由「天真」去到「蠢」!就係咁簡單!但無論係天真,定係蠢!都係個人既問題,影響既係個人(至少呢件事上係!)個人行為既缺憾,關公眾咩事?即係你蠢,你炒燶股票,都係蝕自己錢者,我可唔可以鬧你哎?
.......

既然佢係明星,做得公眾人物,佢所有一言一行、一舉一動已經都係關公眾既事啦,如果佢炒燶股票,真係關我地鬼事,但問題係而家佢既工作係娛樂大眾,而佢 sell 既又係自己清純形象,即係我地至係佢既老闆,佢個人行為有缺憾,我地點解唔可以鬧、唔可以"炒"左佢,話晒我都真金白銀買佢既 CD、演唱會、紀念品.......,係!果堆相唔係拍攝者或被拍者放出黎,呢點佢地真係無妄之災,但願意影呢類相既人,係咪咁就無責任呀,個人行為既缺憾,就唔關公眾事,就唔可以指責佢,點解個人行為既德行,就要大大聲做俾人睇,要人地既掌聲呢!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2008-02-22
引用第36樓國球旗2008-02-22 11:10發表的“”:
既然佢係明星,做得公眾人物,佢所有一言一行、一舉一動已經都係關公眾既事啦,如果佢炒燶股票,真係關我地鬼事,但問題係而家佢既工作係娛樂大眾,而佢 sell 既又係自己清純形象,即係我地至係佢既老闆,佢個人行為有缺憾,我地點解唔可以鬧、唔可以"炒"左佢,話晒我都真金白銀買佢既 CD、演唱會、紀念品.......,係!果堆相唔係拍攝者或被拍者放出黎,呢點佢地真係無妄之災,但願意影呢類相既人,係咪咁就無責任呀,個人行為既缺憾,就唔關公眾事,就唔可以指責佢,點解個人行為既德行,就要大大聲做俾人睇,要人地既掌聲呢!

咁~~"好天真好傻"咪姐係果d..........fans.....

其實唔好話公開d相la, 正常人影左之後分手....都好hurt ga la...
不過做佢果行另計.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2008-02-22
引用第35樓無法顯示22-02-2008 11:02發表的“”:
其實人地既私人生活我地冇權可以理
但係佢地處理手法真係好有問題
一開始死口話係假既
.......

that's my point.
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2008-02-22
引用第37樓老Shearer舒2008-02-22 11:18發表的“”:
咁~~"好天真好傻"咪姐係果d..........fans.....
其實唔好話公開d相la, 正常人影左之後分手....都好hurt ga la...
不過做佢果行另計.....

雖然我未至於天真到以為佢真係咁清純......
但睇得佢既相越多,果 d 表情、姿勢、望鏡頭既專業.....
都足以帶俾我唔同程度既震撼.....
我本身唔反對佢繼續佢既娛樂事業......
但唔係呢個時間咁高調出番黎囉......
(可能係公司逼佢出黎,但人在江湖,就注定身不由己架啦)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2008-02-22
引用第39樓國球旗2008-02-22 11:25發表的“”:
但睇得佢既相越多,果 d 表情、姿勢、望鏡頭既專業.....
.......

蝦~~~~~陰公loh, 攪到心"太"不平"行"~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2008-02-22
引用第36樓國球旗2008-02-22 11:10發表的“”:

正正係而家大眾既反應....

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2008-02-22
引用第40樓老Shearer舒2008-02-22 11:30發表的“”:
蝦~~~~~陰公loh, 攪到心"太"不平"行"~ [表情]

心態不平衡...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2008-02-22
引用第39樓國球旗2008-02-22 11:25發表的“”:
.......

我比你無咁清楚佢了...我只係睇左前part d相...

昨晚朋友同我講...佢新年上左朋友屋企睇埋video添...
佢話好有動感喎...

本來已經無興趣再睇既我...
都想知佢o係呢方面有幾專業...

不過女朋友都讚鐘意睇亞g...因為bb似c奶...

離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2008-02-22
都唔知有咩好投訴
投訴班友先係真正天真…話咩虛偽
唔通佢地覺得明星唔會搞野唔會口交…唔好蠢成咁啦大佬…童話故事咩

不要忘記,足球是最快樂的!