• 10301閱讀
  • 259回復

[其他]廉價旅遊一問 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 210  發表于: 2010-02-18
引用第209樓「隱」2010-02-18 23:38發表的“”:
我依家都未知呀...我d朋友話可能轉去korea [表情]

韓國?滑雪?

岩岩睇新聞先話有個香港男仔滑雪出意外死左……
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 211  發表于: 2010-02-19
frd番黎話原來SG個 Universal Studio 未開(soft opening only),$10可以入去行下,唔知幾時真開呢 ?

重有如果邊位好友見到新加坡有平機票通知聲,諗住上去食下野
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 212  發表于: 2010-02-19
引用第211樓阿童木2010-02-19 18:39發表的“”:
frd番黎話原來SG個 Universal Studio 未開(soft opening only),$10可以入去行下,唔知幾時真開呢 ?
重有如果邊位好友見到新加坡有平機票通知聲,諗住上去食下野 [表情]

UNITED AIRLINES
Depart Period: 11 FEB 2010 - 31 MAR 2010
Depart Period: 06 APR 2010 - 29 APR 2010
Stay Period: 0 - 14 days
(18)    
Adult
HK$1040
(excl. taxes/fees)

不過好似係晚機去早機返……
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 213  發表于: 2010-02-20
引用第212樓火鳳凰2010-02-19 21:59發表的“”:

UNITED AIRLINES
Depart Period: 11 FEB 2010 - 31 MAR 2010
.......

即係無左2日酒店 ,都唔太化算  
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 214  發表于: 2010-02-20
引用第213樓阿童木2010-02-20 00:24發表的“”:
即係無左2日酒店 ,都唔太化算   [表情]

佢好似係深夜去到,晨咁早走,可以考慮係機場訓既……
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 215  發表于: 2010-02-20
呢個ok喎

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 216  發表于: 2010-02-20
引用第215樓阿童木2010-02-20 13:42發表的“”:
呢個ok喎

住係 sentosa 好唔方便喎……

而家 Universal Studios 又未開,sentosa 唔係太多野玩咋喎……
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 217  發表于: 2010-02-20
引用第216樓火鳳凰2010-02-20 13:47發表的“”:
住係 sentosa 好唔方便喎……
而家 Universal Studios 又未開,sentosa 唔係太多野玩咋喎…… [表情]

唔係岩岩開左喇咩???~
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 218  發表于: 2010-02-20
引用第217樓2010-02-20 14:46發表的“”:
唔係岩岩開左喇咩???~

引用第211樓阿童木2010-02-19 18:39發表的“”:

重有如果邊位好友見到新加坡有平機票通知聲,諗住上去食下野 [表情]
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 219  發表于: 2010-02-20
引用第218樓火鳳凰2010-02-20 14:47發表的“”:

我個frd今日上機去公幹, 佢仲話去望下添@@
haha~
離線「隱」
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 220  發表于: 2010-02-21
引用第210樓火鳳凰2010-02-18 23:56發表的“”:
韓國?滑雪?
岩岩睇新聞先話有個香港男仔滑雪出意外死左…… [表情]

最新消息係...好大機會cancel
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 221  發表于: 2010-02-25
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線「隱」
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 222  發表于: 2010-03-03
引用第221樓sun2010-02-25 16:34發表的“”:
亞隱...
http://www.airasia.com/hk/zh/promotion/rr0130609.html?utm_source=Homepage&utm_medium=Mainbanner&utm_content=rr013_HKZH&utm_campaign=AsiaOnSale
唔知係唔係今年成本高左...仲未有'零'機票的速銷...

sun姐...我同d朋友決定左....返長隆玩

平左一大截,重唔駛請假...

不過去過既好友有冇d醒目仔貼士呢...

我玩兩日一夜...馬戲團+ zoo....
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 223  發表于: 2010-03-04
引用第222樓「隱」2010-03-03 13:07發表的“”:
sun姐...我同d朋友決定左....返長隆玩 [表情] [表情] [表情]
.......

ZOO+馬戲團如果無記錯...套票是RMB280.-...

你可以先去book車既地方問下套票幾多錢...打去問下中旅果d...
平過佢的話就唔洗考慮了...

點解你地去zoo都唔去長隆機動? 好玩好多喎...
ZOO就岩情侶或小朋友...

住的話...長隆酒店就非常方便...星河灣都唔係好遠...行路都ok的...大家同是5星...價錢當然會貴d啦...
不過星河灣既酒店一間房都已經成800-900呎...入去住會好開心的...

如果想近...又想平小小...就麗江明珠...4星的...都ok近都唔錯吧...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 224  發表于: 2010-03-04
aa 有promotion la...from end of this year till early next year...
from hk to bangkok only cost $5XX.-