• 10463閱讀
  • 314回復

[意見]有關球壇新聞一個被lock o既post [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 285  發表于: 2010-09-03
引用第249樓freezefox2010-09-03 00:44發表的“”:
我反對!
.......

我明白好友係 YFF 為主的論壇,但都要照顧下一 D 非 YFF 玩家的會員,咁做對大家都有好處

其實既然「Yahoo足球經理人大賽」已經成為一個大區,咁不如正式增設一個專屬的直播區同埋新聞區,一眾 YFF 玩家可以明正言順咁討論,唔駛咁多顧忌,另一批非 YFF 玩家的會員亦可以「耳根清靜」,解決晒所有問題
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 286  發表于: 2010-09-03
引用第284樓freezefox03-09-2010 01:11發表的“”:
你攪錯左喎。唔係好多人未入,只有好少人未入。
.......

已確認過數:     $10,618.00    

最初戶口剩餘金額:     $7,035.21    

估計現時戶口金額:     $17,653.21    

距離目標金額 ($23,000):     ($5,346.79)
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 287  發表于: 2010-09-03
引用第285樓arsenal2010-09-03 01:13發表的“”:
我明白好友係 YFF 為主的論壇,但都要照顧下一 D 非 YFF 玩家的會員,咁做對大家都有好處
其實既然「Yahoo足球經理人大賽」已經成為一個大區,咁不如正式增設一個專屬的直播區同埋新聞區,一眾 YFF 玩家可以明正言順咁討論,唔駛咁多顧忌,另一批非 YFF 玩家的會員亦可以「耳根清靜」,解決晒所有問題

諗諗下………

你呢個提議又唔係無道理喎。

好,我都贊成。咁快D 搵人提出動議啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 288  發表于: 2010-09-03
引用第287樓freezefox2010-09-03 01:17發表的“”:
諗諗下………
.......

可以壯大 YFF 區
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 289  發表于: 2010-09-03
仙奴你引用錯左我既留言啦。請再引用過啦!

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 290  發表于: 2010-09-03
引用第285樓arsenal2010-09-03 01:13發表的“”:

我都同意架,等我呢的酒鬼可以暢所欲言……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 291  發表于: 2010-09-03
引用第290樓火鳳凰2010-09-03 01:21發表的“”:
我都同意架,等我呢的酒鬼可以暢所欲言…… [表情]

係囉。以後大家各取所需,幾好哎。

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 292  發表于: 2010-09-03
引用第289樓freezefox2010-09-03 01:20發表的“”:
仙奴你引用錯左我既留言啦。請再引用過啦! [表情] [表情] [表情] [表情]

有引錯咩
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 293  發表于: 2010-09-03
引用第292樓arsenal2010-09-03 01:23發表的“”:
有引錯咩 [表情]

無呀。我頭先睇錯者。

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 294  發表于: 2010-09-03
引用第290樓火鳳凰2010-09-03 01:21發表的“”:
我都同意架,等我呢的酒鬼可以暢所欲言…… [表情]

YFF 直播區版主虛位以待……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 295  發表于: 2010-09-03
引用第294樓arsenal2010-09-03 01:28發表的“”:
YFF 直播區版主虛位以待…… [表情]

你一提呢樣野就好易會DEAD AIR 架啦。

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 296  發表于: 2010-09-03
引用第295樓freezefox2010-09-03 01:30發表的“”:
你一提呢樣野就好易會DEAD AIR 架啦。 [表情]

咦,真係要做野啦……

雖然今晚個市都幾靜下……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 297  發表于: 2010-09-03
引用第295樓freezefox2010-09-03 01:30發表的“”:
你一提呢樣野就好易會DEAD AIR 架啦。 [表情]

開 TOPIC 講啦,咁就唔會 DEAD AIR
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 298  發表于: 2010-09-03
引用第297樓arsenal2010-09-03 01:37發表的“”:
開 TOPIC 講啦,咁就唔會 DEAD AIR [表情]

有請。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 299  發表于: 2010-09-03
引用第256樓freezefox2010-09-03 00:48發表的“”:
放心喎,我唔會回應D 無謂挑釁。唔駛驚會引起駡戰。一隻手打唔響既。 [表情] [表情]

∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼