• 12547閱讀
  • 163回復

[29/6] 楊思琦情投舊同學 狠飛李泳豪 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2011-07-08
對於思琦表示會請假九個月,鼎爺說:「佢想點就點,唔×關我事!」

請假9個月?
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2011-07-08
引用第74樓阿清2011-07-08 01:15發表的“”:
李家鼎怒插思琦 「最醒一哭二鬧三上吊」
楊思琦在《東張西望》中哭訴心聲,還暗示李泳豪未能照顧到她,才忍心揮別九年情。身為泳豪父親的李家鼎對於思琦的指摘怒不可遏,還爆粗逐點反擊。他說:「佢話2、3月有共識都多×餘,佢當時仲過嚟我屋企同隻狗玩,又嚟同我哋食飯;5月豪仔生日,佢都有嚟!我夠膽講佢哋當時百分之二百冇分手。因為上個月26日仲過嚟片場搵豪仔,一直陪豪仔到食消夜,仲話佢畀錢;佢第二晚又再嚟,如果佢哋一早有共識分手,我仲同佢食飯咩?當我傻o架?」
對於思琦在訪問中哭得梨花帶雨,強調想搵一個照顧到她的人,鼎爺即反駁:「佢最叻係乜呀?佢最叻就係標眼淚,最醒就係一哭二鬧三上吊。佢唔係搵照顧到佢嘅人咩?又搵多個,搵埋第三個呀?講×埋啲廢話!」問到泳豪現在的情況?他說:「我日日都陪住佢、安慰佢。佢初戀就拍咗9年拖,咁就分手,個人梗係晃吓晃吓啦,我唔畀佢揸車o架,費事大吉利是。」對於思琦表示會請假九個月,鼎爺說:「佢想點就點,唔×關我事!」

鼎爺
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2011-07-08
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2011-07-08
都唔明楊思琦個腦諗乜~
除非佢唔想o係娛樂圈搵食~
否則,以鼎爺一家的人脈~
雖則未至於可以捧紅你,要你冇運行就相當容易~
去到呢d位仲要反撃,準備收埋都得了...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2011-07-08
引用第78樓liuming08-07-2011 12:53發表的“”:
都唔明楊思琦個腦諗乜~

有個有錢碼頭

咪淡出囉
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2011-07-08
引用第78樓liuming2011-07-08 12:53發表的“”:
都唔明楊思琦個腦諗乜~

咁我又覺得佢地一家未必有咁大能力喎...

最大能力係大眾同傳'霉'...

而家就算人地一家肯原諒佢...ck形象都插哂水...
要撈得掂...先買力在觀眾面前做場好戲先至講啦...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2011-07-08
離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2011-07-09
鼎爺真係好好笑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2011-07-09
楊思琦情投舊同學 狠飛李泳豪

離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2011-07-09
引用第74樓阿清2011-07-08 01:15發表的“”:
李家鼎怒插思琦 「最醒一哭二鬧三上吊」
楊思琦在《東張西望》中哭訴心聲,還暗示李泳豪未能照顧到她,才忍心揮別九年情。身為泳豪父親的李家鼎對於思琦的指摘怒不可遏,還爆粗逐點反擊。他說:「佢話2、3月有共識都多×餘,佢當時仲過嚟我屋企同隻狗玩,又嚟同我哋食飯;5月豪仔生日,佢都有嚟!我夠膽講佢哋當時百分之二百冇分手。因為上個月26日仲過嚟片場搵豪仔,一直陪豪仔到食消夜,仲話佢畀錢;佢第二晚又再嚟,如果佢哋一早有共識分手,我仲同佢食飯咩?當我傻o架?」
對於思琦在訪問中哭得梨花帶雨,強調想搵一個照顧到她的人,鼎爺即反駁:「佢最叻係乜呀?佢最叻就係標眼淚,最醒就係一哭二鬧三上吊。佢唔係搵照顧到佢嘅人咩?又搵多個,搵埋第三個呀?講×埋啲廢話!」問到泳豪現在的情況?他說:「我日日都陪住佢、安慰佢。佢初戀就拍咗9年拖,咁就分手,個人梗係晃吓晃吓啦,我唔畀佢揸車o架,費事大吉利是。」對於思琦表示會請假九個月,鼎爺說:「佢想點就點,唔×關我事!」

鼎爺
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2011-07-09
見異思遷, 騎牛搵馬, 想嫁個有錢人...等等ED我都可以理解同體諒, 就如同理解人類總係欺善怕惡, 貪慕虛榮......等等
既然做得出就大大方方認左去, 一係少出聲,唔好講埋D咩感情早變,咩「不能接受的理由」啦
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2011-07-10
1. 個咩琦「俾」左青春時光佢,難道個咩豪所俾既就唔係青春? 個咩豪都唔係D咩老人家喎
2.就當女人青春千金價,男人青春地底泥. 而家係呀咩琦搵倒個更好既走左去賺左喎, 冇ANDY/第二個既就同呀豪一齊; E個只不過係買個保險喳喎,唔好講到益左人好喎, 你唔付出搵鬼係度等娶你? 如果E個CASE係呀豪飛呀琦, 搵個個後生既一齊, 咁E個POINT就好值得講喇, 大佬, 人地青春俾哂你你一走了之!? 但E個CASE, 真係要計既話蝕左既反而係ANDY同呀豪喎
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2011-07-10
李泳漢勁多野講
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2011-07-10
Re:楊思琦情投舊同學 狠飛李泳豪
引用第83樓啪啪啪啪啪啪2011-07-09 10:30發表的“楊思琦情投舊同學 狠飛李泳豪”:
http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110709&sec_id=462&subsec_id=830&art_id=15414664
傳聞 Andy 係無錢既
金翅 _ _ 鳥 [表情]

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2011-07-10
Re:Re:楊思琦情投舊同學 狠飛李泳豪
引用第88樓jimmy10-07-2011 18:15發表的“Re:楊思琦情投舊同學 狠飛李泳豪”:
[表情] [表情]