• 13374閱讀
  • 358回復

AVEEGO遊戲討論區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2013-08-06
回 KeL 的帖子
KeL:
嘩.............
真係癲的
真心要拜[表情]

多謝你 KeL 其實真係唔難整 有GOOGLE幫手
感謝你上次落力支持我會繼續努力

國球旗:

勁!其實可以衍生出唔同既 game 喎。[表情]

係。
不過反應暫時無咁理想
唔知係今次遊戲時間長,定係我將遊戲搞到複雜而趕走人,定係純粹D人專注左FOA先,無咩留意呢個遊戲。
我應該等到FOA之後再積極宣傳下,多謝旗哥既鼓勵。
有時我都會睇下你D遊戲學野偷下師雖然無機會參與你既遊戲,但聽到你要停辦既原因,都支持你既決定。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2013-08-06
回 lamho 的帖子
lamho:係。
不過反應暫時無咁理想[表情]
唔知係今次遊戲時間長,定係我將遊戲搞到複雜而趕走人,定係純粹D人專注左FOA先,無咩留意呢個遊戲。[表情]
我應該等到FOA之後再積極宣傳下,多謝旗哥既鼓勵。[表情]
....... (2013-08-06 22:13) 

其實好似好多人都未返黎咁………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2013-08-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:
其實好似好多人都未返黎咁………

你上次一留言就變3個人黎報名 麻煩老狐黎多次
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2013-08-06
回 lamho 的帖子
唔知係今次遊戲時間長,定係我將遊戲搞到複雜而趕走人,定係純粹D人專注左FOA先,無咩留意呢個遊戲。[表情]

呢幾年都試過搞唔同玩法既 game,始終架構唔好太複雜會比較好,anyway 奸爸爹。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2013-08-06
回 lamho 的帖子
lamho:你上次一留言就變3個人黎報名 麻煩老狐黎多次[表情] (2013-08-06 22:17) 

其實你打算幾時開始?

離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2013-08-06
其實我驚今年無咁多時間玩...我都仲考慮緊..
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2013-08-06
回 國球旗 的帖子
國球旗:
呢幾年都試過搞唔同玩法既 game,始終架構唔好太複雜會比較好,anyway 奸爸爹。[表情] [表情] [表情]

明白 THANK YOU 我試下將架構簡化一下先
freezefox:

其實你打算幾時開始?

唔想D人玩FOA分心,所以打算最快都係FOA後就開始。
所有野都已經準備好,而家係差D人黎報名者。
不過,我唔敢太急招人,驚D人會考慮唔夠清楚,玩唔到最尾。

HINNNS:
其實我驚今年無咁多時間玩...我都仲考慮緊..  

係要用好多時間,所以絕對支持你考慮清楚
[ 此帖被lamho在2013-08-06 23:04重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2013-08-06
其實遲少少先推出都好的。但局勢大定,D 人返哂黎先先再攪。

一下子推出太多遊戲,我都擔心消化唔哂。個個月都有個新GAME  出籠就最好了。

離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2013-08-06
1. 你的意願
會參加

2. 若然你係會參加/有興趣,你會參加哪一個聯賽?
2個都ok

3. 其他意見 (例:投標方面,排陣方面)
no idea

wanna join, is it like that?
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2013-08-06
回 OldSosad 的帖子
OldSosad:
1. 你的意願
會參加
2個都ok
.......

謝謝你~~~~~~~~
無錯

freezefox:
其實遲少少先推出都好的。但局勢大定,D 人返哂黎先先再攪。

一下子推出太多遊戲,我都擔心消化唔哂。個個月都有個新GAME  出籠就最好了。

好的~~~~同埋我相信有D人係會玩的,不過未報名,例如:亨利仔、英俊
[ 此帖被lamho在2013-08-06 23:38重新編輯 ]
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2013-08-08
回 lamho 的帖子

我多謝你用咁多間搞隻GAME就真
係唔係要CONFIRM話玩架?
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2013-08-08
回 KeL 的帖子
KeL:
我多謝你用咁多間搞隻GAME就真
係唔係要CONFIRM話玩架?

下~暫時未會咁快開始,遲一排再CONFIRM都OK。
我要提你,今次要用好多好多時間,你真係要考慮清楚,我唔想玩既人無咩時間但勉強黎玩咁樣我會好HURT
再考慮清楚再答覆吧~好多謝你支持!!!
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2013-08-08
回 lamho 的帖子
lamho:下~暫時未會咁快開始,遲一排再CONFIRM都OK。[表情]
我要提你,今次要用好多好多時間,你真係要考慮清楚,我唔想玩既人無咩時間但勉強黎玩[表情]咁樣我會好HURT[表情]
再考慮清楚再答覆吧~[表情]好多謝你支持!!! (2013-08-08 23:29) 

當然
所以問清楚先
我都要睇下開左季YFF究竟係點樣
我自己都仲有版務要處理
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2013-08-09
回 KeL 的帖子
KeL:
當然
所以問清楚先
我都要睇下開左季YFF究竟係點樣
我自己都仲有版務要處理[表情]

未CONFIRM既

主要想知有幾多人會想玩,想唔想玩新聯賽咁

1. 你的意願
會參加 / 再睇下YFF情況(有興趣) / 不會參加 (除非主持人轉玩法) (可建議)

A聯賽(傳統) / B聯賽 (創新)

3. 其他意見 (例:投標方面,排陣方面)

所以可以留言畀我
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2013-08-09
回 lamho 的帖子
lamho:未CONFIRM既[表情]
主要想知有幾多人會想玩,想唔想玩新聯賽咁[表情]
....... (2013-08-09 00:06) 

有時間再睇下