• 3803閱讀
  • 93回復

對阿仙奴vs車路士既分享 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線pooh仔

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2005-08-22
雲加排陣真係失策,上半場得個henry做箭頭,冇人幫佢,不過雲加都係做得啱,加強中場能力。
一去到73分鐘後,佢竟換費明尼出黎防守,唔博入球,唔派伯金果d出黎,唉!失敗!
阿仙奴球迷,點樣先救到阿仙奴!
離線mingson.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2005-08-22
其他講波佬都有講,可能雲加係要令車仔防唔到亨利,所以今場亨利唔係前鋒,係Playmaker…
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2005-08-22
我睇到60分鐘到咋....60min之後發生咩事呀???
離線david24
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2005-08-22
阿仙奴輸左ar!1比0!
離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2005-08-22
想問龍仔係咪傷左?
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2005-08-22
我覺得阿仙奴得亨利 , 希比 , 龍格寶同托尼打得好..........仲有列文 , 都化解左幾次埋門
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線tl9189
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2005-08-22
輸運氣∼ 不過聯賽arm arm先開始兩週....
仲可以係日後追番d成績,攞番個聯賽冠軍∼
加油ar ARSENAL∼!!
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2005-08-22
下面是引用西門吹雪於2005-08-22 09:52發表的:
想問龍仔係咪傷左?

龍仔係傷出左呀, 其實無左龍仔, 雲加呢個陣就死直, 亨利做輸送, 但係無人比,

亨利絕對係有保留, 佢唔上腳同你搏, 可能始終有太多重要賽事, 可惜丫, 皮利

斯已經開始無威力, 登時中場活力大減, 咁就比車仔掘下掘下咁掘死左, 唉~~
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2005-08-22
我覺得未雖要用到個"救"字
雲格0甘換都唔係錯晒
其實亞記以經禁住黎打...
輸都係運氣大於一砌
唔通杜巴個球大家覺得好靚?
負碌到爆...個ball未過白線杜巴都唔知會入
反而亞記d埋門威脅多d同控球好好多
就算車仔買jor eissen同swp再加主場都中場控球權都唔夠亞記掙
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2005-08-22
下面是引用tc2218於2005-08-22 12:01發表的:
我覺得未雖要用到個"救"字
雲格0甘換都唔係錯晒
其實亞記以經禁住黎打...
輸都係運氣大於一砌
唔通杜巴個球大家覺得好靚?
.......

係呀, 唔知以為車仔係上季初個隊利記添, 死掘爛掘, 若然真係龍仔頭段比佢個球

入左, 嘿~~~咁就好睇囉
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2005-08-22
我覺得
辛達路斯, 法比加斯, 雲佩斯同法米尼, 佢地對住實力比較普通既對手就話ok ja, 但對住勁d既對手時就好明顯就差d lor ..... 我都擔心阿仙奴打歐聯個陣, 萬一對住好似米蘭, 巴塞等勁隊個陣, 真係唔夠砌
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 12:09發表的:
我覺得
辛達路斯, 法比加斯, 雲佩斯同法米尼, 呇a對住實力比較普通既對手就話ok ja, 但對住勁d既對手時就好明顯就差d lor ..... 我都擔心阿仙奴打歐聯個陣, 萬一對住好似米蘭, 巴塞等勁隊個陣, 真係唔夠砌

0甘如果係同米蘭巴塞比....我諗英超無一隊夠打
亞記期實今季仲要有半新舊接替既情況
聯賽都ok﹐但係大賽.....期望下季法比呢d成熟啦
巴塞真係超勁
如果真係100%發揮
巴塞絕對係歐聯第一
離線hung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2005-08-22
下面是引用tc2218於2005-08-22 12:13發表的:
巴塞真係超勁
.......

i think chelsea is ok wor, they are very strong
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2005-08-22
下面是引用hung於2005-08-22 12:18發表的:
i think chelsea is ok wor, they are very strong

守多攻小
差個伊圖奧,書夫真高呢d足球先生級前鋒
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2005-08-22
下面是引用tc2218於2005-08-22 12:13發表的:
巴塞真係超勁
.......

我覺得車仔夠米蘭巴塞打
話晒都win過呀,諗真d車仔個陣其實都好勁...後防有terry and gallas , 中場有mekelele, esieen and lampard , 側擊有robben and swp.....點會唔夠米蘭巴塞打