• 8390閱讀
  • 118回復

[投訴]我唔讚成係又鎖!唔係又鎖! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2007-11-27
引用第42樓垃圾桶2007-11-27 00:42發表的“”:
會比返發文者改的
呢個情況就要check 2 次
.......

你一問始就QUOTE 左佢段野。咁咪攪掂囉!駛鬼LOCK 文咩?

若然你話,你QUOTE 左都無用,因為人地可以質疑你改佢既頭POST……

咁死得啦!咁你就算做咩,人地都可以資疑你D 資料係假架啦!你攞一大堆「證據」證明有人幾時轉過賬,人地一樣可以質疑呢D 資料係你作出黎老屈佢既。得唔得先?

實得架!

所以結論咪睇邊個個證供可信囉!無端端桶少你又點會屈個會員呢?係咪?所以你提供出黎既銀行轉賬先可信架咪!

你提供既銀行資料既然可信,你QUOTE 佢段頭POST 又點解會唔可信先?

A 可信,B 就一定同樣可信架啦。你擔心A 比人話假,但點解你從來唔擔心B 一樣可以比人話假?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2007-11-27
引用第44樓垃圾桶2007-11-27 00:48發表的“”:
我仍然都係一樣講法,涉及戶口的事件的文章我直接處理並無不妥,亦為職責
我不同意freezefox的講法
戶口問題的文章我不能直接處理為不可接受的事

既然大家有分歧,最佳方法:

開會討論!再尋求共識。好過咁樣你一言我一語,咬天光都唔會有結論。

離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2007-11-27
桶兄

呢個真係戶口問題?
你會唔會一時諗錯左隔離?

佢唔係話畀人改左PW LOG IN唔返喎!
係佢同佢朋友之間既"惡作劇"喎!

桶兄, 你係技術支援版主, "支援"呀........

明唔明呀...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2007-11-27
引用第47樓2007-11-27 00:57發表的“”:
桶兄
呢個真係戶口問題?
你會唔會一時諗錯左隔離?
.......

桶少去左訓覺啦………

明天請早啦。

若然佢仲肯回應既話。

離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2007-11-27

次次都係咁...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2007-11-27
引用第49樓2007-11-27 01:03發表的“”:

次次都係咁...

民主係要爭取架。

離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2007-11-27
引用第50樓freezefox2007-11-27 01:05發表的“”:
民主係要爭取架。 [表情]

我驚下次都係咁, 我又抵唔住頸.

火山爆發然後永遠退隱咋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2007-11-27
引用第40樓垃圾桶2007-11-27 00:30發表的“”:
今次戶口轉帳事件就為戶口問題,此為無可置疑
頭post所聲稱的紀錄需要與系統紀錄核對,故此必須鎖文處理
現時的問題係,其他人提取別人的提款卡提款,受害人拿取紀錄報告,我們都需要停時對該文停權及停戶處理,打個比喻,銀行都需要把呢堆紀錄交上去,唔鎖又能做到。Quote文不能代表,可以說是我打錯字亦可,Printscreen道理一樣。文章可修改的,上鎖是必須
.......

呢点真係無辦法可以叫自己信。
因為兩個户口根本功能正常, 轉錢都係人為做成~
技支都只係要交出銀行紀錄咁姐, 其他quote文, 停文, 停户等行動;
根本並非技支在未得總版授權下可以行使之行動~

而且技支己經变成法官, 又可以做警察~
真係無辦法可以接受.....

究竟我地係會員定係一個一個户口, 我頭暈發燒係咪户口問題呀......
我欠好友元唔還係味户口問題呀?
咁技支变左做檀主, 係咪户口問題呀?
咁食post係咪户口問題呀?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2007-11-27
引用第40樓垃圾桶2007-11-27 00:30發表的“”:
今次戶口轉帳事件就為戶口問題,此為無可置疑
頭post所聲稱的紀錄需要與系統紀錄核對,故此必須鎖文處理
現時的問題係,其他人提取別人的提款卡提款,受害人拿取紀錄報告,我們都需要停時對該文停權及停戶處理,打個比喻,銀行都需要把呢堆紀錄交上去,唔鎖又能做到。Quote文不能代表,可以說是我打錯字亦可,Printscreen道理一樣。文章可修改的,上鎖是必須
.......

補充一樣野:

我想知,quote 點解有機會「打錯字」??

你quote 左個段野,電腦自動會幫你引用。你無野要打架喎。何來打錯字?

係,你係有權改左quote 個段野。

但我又想問,係鎖文之後,你係咪一樣有權入去留言同埋改野呢?版主係可以係鎖左既文章到留言同改動d post 架喎。尤其手握全壇電腦程式既你,更加係鐘意點改都得。甚至,你有權先開鎖,後改野,再上番鎖啊。呢個可能性係咪一樣存在呢?

既然係咁,quote 文若然係無用,不能作為證供,咁鎖文係呢個前題上,一樣無用!一樣唔可信。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2007-11-27
引用第52樓老Shearer舒2007-11-27 09:17發表的“”:
呢点真係無辦法可以叫自己信。
因為兩個户口根本功能正常, 轉錢都係人為做成~
技支都只係要交出銀行紀錄咁姐, 其他quote文, 停文, 停户等行動;
根本並非技支在未得總版授權下可以行使之行動~
.......

中哂point!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2007-11-27
引用第53樓freezefox2007-11-27 09:20發表的“”:
補充一樣野:
.......

甚至成篇文del左, 都唔係未試過......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2007-11-27
引用第52樓老Shearer舒2007-11-27 09:17發表的“”:
究竟我地係會員定係一個一個户口, 我頭暈發燒係咪户口問題呀......
我欠好友元唔還係味户口問題呀?
咁技支变左做檀主, 係咪户口問題呀?
咁食post係咪户口問題呀?

.......

呢樣就真真正正係戶口問題啦!我地需要既係技支係呢方面作出支援!

之前停直播版,又係要技支支援!

宜家問搬server既野,又係要技支支援!

但我覺得技支既時間,用哂係停戶呀,禁言呀,處理打交呀,亂掉圾垃方面囉,所以反而唔係咁得閒係上述各方面比意見,同埋提供支援囉。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2007-11-27
引用第55樓老Shearer舒2007-11-27 09:24發表的“”:
甚至成篇文del左, 都唔係未試過...... [表情]

呢d 經典添啦。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2007-11-27
引用第56樓freezefox2007-11-27 09:24發表的“”:
.......

d總版去左做乜呀, 想做死技支呀~~
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2007-11-27
乜野事......?